MESOTEARPI HÅRTAP

Hva kan vi behandle med Mesoterapi

 

  • Håravfall
  • Tynt hår
  • Androgen Alopecia
  • Tap av tetthet
  • Tørrhet
  • Skjørhet

Om Mesoterapi

 

Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. Mesoterapi er en behandling som stimulerer mesodermet, som lindrer et bredt spekter av symptomer og plager. Bindevevet i kroppen, hovedsakelig kollagenet, leddbåndene, senene og musklene, kommer fra mesodermen. Mesodermen innebærer også fettvev og bindevev rundt organer.

Hvordan fungerer behandlingen?

 

Mesoterapi-løsningen plasseres direkte i det målrettede området og i ulike gjentatte økter, og minimerer dermed bivirkninger, allergier og legemiddel-interaksjoner. Mesoterapi er et effektivt alternativ, og i motsetning til kirurgi er mesoterapi mindre smertefullt, krever ikke postoperativ helingstid, bandasjer eller anestesi.

Hva skjer ved bruk av Mesoterapi for hår?

 

Mesoterapi for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktene gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Disse er effektive formular designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.

Takket være vasodilatoraktiviteten til Centella Asiatica og gingko-ekstrakter øker det blodstrømmen og oksygerer hodebunnen. Hårformulaene inneholder også alle metabolitter (vitaminer, aminosyrer og mineraler) som kreves for at den ernæringsmessige og energetiske metabolismen fungerer tilfredsstillende. Organisk silisium gjenoppretter hårmatrisen mens hyaluronsyre fukter og mykner hårene.

Alle produktene for ekseption og Fusion meso-terapi er produsert med aktive ingredienser i farmasøytisk klasse.

 

Våre produkter er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. På hver batch garanterer vi steriliteten og de laveste nivåene av endotoksiner.

 

Vår kvalitet gir rett og slett det beste resultatet uten bivirkninger.

Hvor raskt vil jeg se forskjell på håret etter behandling?

 

Det vil i de aller fleste tilfeller ta noe tid før man ser forandringer på hårtap. Så lenge hårsekkene er i «hviletilstand» og ikke døde er det derimot fullt mulig å få tilbake hår med mesoterapi.

Vi anbefaler en kur på minimum 10 uker med behandling en gang pr uke.

Vi har mange forskjellige produkter for mesoterapi som vi skreddersyr etter ditt behov.

Gjenoppliver tørt og skadet hår.

Mesoterapi er en biologisk og progressiv behandling som krever minst 6 økter.

 

Fase 1. Initialiser; 6 økter med intervall  1 uke til 15 dager

Fase 2. Reparasjon; 4 økter med et månedlig intervall.

Fase 3. vedlikeholde; 1 økt hver 2 til 6 måneder.

Brukes for å reparerer, styrke, revitalisere, stimulere hårvekst, redusere flass og for å behandle seborrhoea.
•Inneholder blant annet organisk silisium, dexpanthenol, biotin, 4 mineraler, hyaluronsyre 1mg / ml, pyruvsyre, biotin, karcinin, centella ekstrakt og ginkgo ekstrakt.

Mesoterapi er en biologisk og progressiv behandling som krever minst 6 behandlinger

 

Fase 1. Initialiser; 6 økter med intervall  1 uke til 15 dager

Fase 2. Reparasjon; 4 økter med et månedlig intervall.

Fase 3. vedlikeholde; 1 økt hver 2 til 6 måneder.

Brukes for å reparere, styrke, revitalisere, stimulere hårgenvekst, behandle androgen alopecia, redusere misfarging av hår og stimulere stamceller.
•Inneholder blant annet hyaluronsyre 1mg / ml, dexpanthenol, melilotus ekstrakt, organisk silisium, karsinin, 3 peptider og 2 vekstfaktorer.

Mesoterapi er en biologisk og progressiv behandling som krever minst 6 behandlinger

 

Fase 1. Initialiser; 6 økter med intervall  1 uke til 15 dager

Fase 2. Reparasjon; 4 økter med et månedlig intervall.

Fase 3. vedlikeholde; 1 økt hver 2 til 6 måneder.

FØR OG ETTER BILDER

OM MESOTERAPI

 

Dr. Michel Pistor (1924-2003) utførte klinisk forskning og grunnla feltet mesoterapi. Multinasjonal forskning innen intradermal terapi kulminerte med Pistors arbeid fra 1948 til 1952 i menneskelige mesoterapi behandlinger. Den franske pressen skapte begrepet mesoterapi i 1958.

Det franske akademiet for medisin anerkjente mesoterapi som spesialitet i medisin i 1987. Mesoterapi er populært i europeiske land og Sør-Amerika, og praktiseres av ca 40.000 leger over hele verden.

Mesoterapi er en medisinsk teknikk for direkte tilføring av aktive stoffer eller næringsstoffer inn målrettet vev der de er nødvendige, ved hjelp av intradermale  mikroinjeksjoner.
Dr Pistor sier : « a little, not very often, in the right spots».