FIGURFORMING MED ULTRATONE

Hvilke fordeler gir behandlinger med Ultratone?

 

Vi gjør sammen med en individuell vurdering ut fra dine ønsker og behov, enten det er et ønske om vektreduksjon, en strammere kropp, bedre holdning, eller skånsom opptrening etter skade muskel/leddplager.

 

 • Fettreduksjon
 • Inn i centimeter
 • Figurforming
 • Oppstrammende
 • Bryst og rumpeløft
 • Økt muskelmasse
 • Slapp hud på underarmer/ grevinneheng
 • Ridebukselår
 • Reduserer cellulitter
 • Bedre kroppsholdning
 • Sterkere kjernemuskulatur

Om Ultratone

 

Ultratone er markedsledende  og gir de beste resultatene ved å kombinere biostimulasjon og ultralyd. Med denne kombinasjonen kan vi trygt redusere fett med ultralyd som brister fettcellene, etterfulgt av biostimulerende behandlinger som både strammer opp og ikke minst hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffene som finnes i kroppen når vi brister fettceller. Dette er en svært viktig del av behandlingen, som er vesentlig for å utføre en trygg og helsesikker figurforming.

 

 

Hvorfor Biostimulasjon?

Biostimulering med Ultratone er en avslappende og behagelig behandling, basert på stimulering av celler i muskler, nerver, blod og lymfekar. Vi setter på pads på de områdene som er ønsket å bli behandlet.

Behandlingen består av rytmisk sammentrekning av musklene, i et bestemt mønster. Sammentrekningen av musklene tilsvarer en svært intens form for muskeltrening du kan utføre selv, men det er en mye høyere intensitet og frigjøring av endorfiner (kroppens egne smertestillende midler). På denne måten øker også humør og velvære. Akkurat som du gjerne kjenner etter annen trening.
Med biostimulasjon trener du – bare uten å belaste kroppen din.

 

 

 

Ultratone er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel. Istedenfor å kun gi muskelsammentrekninger, sender Ultratone signaler.

 


 

Våre terapeuter tilbyr deg full kroppsanalyse og en behandlingsplan hvor ett eller flere av programmene brukes for å dekke dine indivi­duelle behov.
Vi anbefaler at man starter med en kur på 10 behan­dlinger inkl. diett.

 

FØR OG ETTER BILDER

BIOSTIMULASJON OG ULTRALYD

1 BEHANDLING

BIOSTIMULASJON 

FORLØP OVER 6 UKER

BIOSTIMULASJON OG ULTRALYD

5 BEHANDLINGER

BIOSTIMULASJON OG ULTRALYD

3 BEHANDLINGER

MUSKELTRENING

Med over 50 års forskning gir Ultratone uten tvil markedets mest effektive behandlinger. I tillegg er det ren velvære!
Ultratones biofrekvenser detoxer / avgifter og strammer opp figuren mens du slapper av i en beroligende behandling, og løser opp stresset fra en travel hverdag.

 

Få fastere muskler i mage, rompe og lår med Ultratone biostimulasjon:

Behandlingene er rettet mot de store muskelgruppene, hvor en enkelt behandling tilsvarer mange timers trening og hele 900 sittups.
Med OCM®-teknologien som simulerer cellens naturlige kommunikasjon, trenes musklene på en måte som du selv ikke klarer. Med denne teknologien aktiveres 80% av muskelfibrene ved 30 minutters behandling. Ved generell trening aktiverer du kun 30%.
Behandlingene er en kombinasjon av detox, muskeltrening og hudoppstramming i en og samme behandling.

HOLDNING

Vår livsstil idag innebærer gjerne mange timer bøyd over pc, enten på arbeid eller hjemme i fritiden. Vi holder oss stadig oppdaterte via telefoner, nettbrett og lignende utstyr. Dette resulterer i at fibrene i de bakre muskelgruppene blir lange og stive, mens brystmusklene blir for korte, og magemusklene vil derfor bli svakere/slakkere.

 

Få en rak rygg flott holdning.

Biostimulering av disse muskelgruppene resulterer i en rett og rak holdning, flat mage og en vakker silhuett.
Samtidig er behandlingene en utrolig god støtte for skjelettet.

Rygg og nakke spenninger fjernes og du unngår å skape nye spenninger.

Vi har egne spesifikke programmer med biostimulasjon som strammer nedre og øvre del av ryggen og kan kombineres med brystløft eller opptrening av magemusklene.