FERTILITET – ØK DINE SJANSER TIL Å BLI GRAVID

Hva kan vi behandle med Laserterapi

Mange par i dagens samfunn har utfordringer med å bli gravide, både naturlig, med IVI, IVF, ICSP og andre metoder. Cosmed Helsesenter har samlet et team av tverrfaglig kompetanse og erfaring som kan optimere dine sjanser for å bli gravid. Gjelder alle som i utgangspunktet ikke har medisinske årsaker til å ikke kunne få egne barn.

Vi har løpende inntak av par som ønsker å følge dette behandlingsopplegget som vil bestå av en rekke behandlings-teknikker, elektrisk testing og veiledning til egne tiltak.

Elektrisk testing kan si noe om hva som kan endres til det bedre når det gjelder begge kroppers tilstand.

Behandlingsopplegget innbefatter både behandlingsforløp, veiledning og individuell tilpasning.

 

Noen av behandlingsformene er:

  • Giga-laser behandling
  • Biostimulering
  • Kopping
  • Manuell behandling avspenning/bekken/struktur
  • Arrproblematikk
  • Stimulering av vev og organer med vanlige refleksteknikker innenfor biologisk medisin.
  • Gruppetrening med øvelser fra Mojzisova -metoden, den eldste og mest veldokumenterte treningsformen for økt fertilitet.

Bakgrunn for vår behandling:

Anne Marie Jensen ved Sund Fertilitet i Danmark har i mange år  i Danmark benyttet laserbehandling av både han og henne, som har vist veldig gode resultater. Behandlings-metoder for å bedre og aktivisere vev og organer har vist seg å være et meget godt utgangspunkt for resultater.
Selv om det ikke er rent videnskapelige tall, har Anne Marie Jensen ved Sund Fertilitet hatt over 300 kvinner i behandling, der 66% av de som har gjennomført behandling har blitt gravide.

OM LASERTERAPI

 

 

OM LASERTERAPI OG FERTILITET

 

 

BEHANDLINGSFORLØP

 

 

HVORFOR BRUKER VI ELEKTRONISK TESTING?

 

Vitatec elektronisk testing av kroppens indre evne til å fungere optimalt. Med to elektroder festet til innsiden av føttene, går det en mikrostrøm som inneholder en masse frekvenstog. Disse frekvenstogene går inn i kroppen – men kommer ut med et helt annet mønster. Det er det som gir grunnlaget for analysen der en rekke algoritmer gir en pekepinn på tilstanden i kroppen.
POENGET ER IKKE Å STILLE NOE FORM FOR DIAGNOSE.
Det vi ønsker og driver med er å finne årsaksrelaterte feil eller ubalanser vi kan gå videre med rent terapeutisk. Det settes opp en plan for 4-10 uker, hvor andre terapier/terapeuter kan inngå, tannlege, lege, kiropraktor, osteopat osv.
I vårt Beha og få veiledning innimellom til videre tiltak.
Vitatec apparatet kan også behandle med frekvenser, og er et avansert behandlingsapparat i seg selv. Frekvensbehandling hver 2-6. uke løpende kan gi raskere og bedre resultater for mange.

Les mer om laserterapi med Gigalaser og Powerlaser her

 

Cosmed AS er leverandør av Gigalser og PowerLaser i Norge.