COMCIT – MICRONEEDLING OG OKSYGEN I EN OG SAMME BEHANDLING

Hva kan vi behandle med COMCIT

 

  • Minimerer linjer og rynker
  • Reduserer pigmentflekker
  • Jevner ut arr og ujevnheter
  • Reduserer strekkmerker
  • Plumper huden med fuktighet og glød
  • Gir oksygen til alle nivåer i huden

Om COMCIT

 

COMCIT er sammensatt av fire moduser som jobber samtidig:

 

Cryo Oxygen – kald oksygen skyves dypt inn i huden for å stimulere og aktivisere hudcellene mens kjølefaktoren sikrer at behandling er smertefri

 

Microneedling – microneedling rolleren skaper hundrevis av små mikroskopiske hull i huden og skaper kanaler for de aktive virkestoffene i serumet

 

Infusjonsserumet – av aktive ingredienser som effektivt blir drevet inn i huden via de kanalene som er opprettet av microneedling rolleren

 

Oksygen infusjon – puster nytt liv i aldrende hud

Hvordan fungerer behandlingen?

 

COMCIT er ikke bare effektiv i behandling av ansikt, hals, utringning og aknearr – men også på kroppen for reduksjon av strekkmerker og cellulitter. Behandlingen fungerer også svært godt for aldrende hender og som en oppstrammende behandling for overarmer, mage og lår.

 

COMCIT er trygt å bruke på alle hudtyper og hudfarger .

 

For maksimalt resultat anbefales en kur på 4 – 6 behandlinger med to ukers mellomrom.

 

Har du oppnådd ønsket resultat etter en behandling, holdes dette vedlike med en behandling etter ca 4 – 6 uker.

Vi har forskjellige infusjonsserum som vi bruker for å skreddersy behandlingen etter ditt behov.

Infusion for Anti-Age

Cellular Active er et kraftig og proaktivt anti-age behandlings infusion som fukter, virker oppstrammende, og etterlater huden smidig og silkemyk.

Nøkkelingredienser:
Argan Stam Cell Extract som er i stand til å vitalisere og beskytte de dermale stamcellene fra forfall.
Vitamin C stabilisert og levert der det skal virke. Kraftig antioksidant som bleker, beskytter cellene og er essensiell for kollagen produksjonen
LMW Hyaluronic Acid gir fuktighet I dybden og beskytter cellene

Dette proaktive infusionet vil hjelpe å vitalisere og beskytte de dermale stamcellene, redusere fremkomsten av rynker, strammer og toner hudvevet, øke hudens fasthet og tetthet og gir dyp foryngelse av huden.

Infusion for pigment og ujevn hudtone

Dette er virkelig et gjennombrudd i behandlingen av pigmentering, ujevn hudfarge, eller for å oppnå en lysere mer strålende hud.

Nøkkelingredienser:
Neurolighta – en spesiell Sandlilje ekstrakt som er bevist å redusere melanin syntesen, som ved overproduksjon er ansvarlig for pigmentering og pigmentflekker.
Vitamin C – innkapslet i spesielt utformede sukkermolekyler for å få maksimal effekt.
Kraftig antioksidant som bleker, beskytter cellene og er essensiell for collagen produksjonen
Natural Betaine – fuktighetsgivende Aminosyre som gir jevnere hudfarge og beroliger huden.

Infusion for akneutsatt hud.

Dette kraftfulle produktet benytter ingredienser som lindrer, minsker produksjonen av sebum og hemmer bakterier som gir akneutbrudd.

Nøkkelingredienser:
Pro-vitamin 5 – beroliger, pleier og tilfører fuktighet.
Phycosaccharide AC-AC – en spesiell algeoligosakkarid som reduserer produksjon av talg og hemmer bakterien som er årsaken til akneforbindende bakterielle infeksjoner.
Salisyre (ved kliniske nivåer) – gir anti-bakteriell beskyttelse, og stimulerer syntesen av epidermale celler for å øke hudens glød.

FØR OG ETTER BILDER

Vanlige spørsmål:

 

Gjør det vondt?
På grunn av det iskalde oksygen som brukes er behandlingen smertefri.

 

Hvordan ser jeg ut etter behandling?
Avhengig av nålelengden som er valgt, kan du se litt rosafarge . Hvis en dypere roller er valgt vil det ligne mild til moderat solbrenthet. Huden vil føles varmere og tettere. Rødhet vil normalt reduseres med 50% innen en time eller to, og vil normalt forsvinne innenfor samme dag.

 

Hvor lang tid tar det å se resultater?
Resultatene vil fremgå av den aller første behandling siden vi plumper huden med hyaluronsyre samtidig som oksygen puster nytt liv i huden, samtidig som virkningen av mikro-nålene setter seg i løpet av de følgende 14 dagene og skaper ny kollagenproduksjon.

 

Hvor mange behandlinger trenger et forløp å innebære?
For hudforyngelse er ett forløp på 6 behandlinger anbefalt med minimum 2 uker mellom dem.. Det anbefales en behandling hver 3. måned for å opprettholde effekten.

 

Hva bør jeg unngå?
For å sikre riktig helningsmiljø, bør du i minst to dager etter behandling ikke bruke noen AHA syrer (vannløselig syre), BHAsyrer (fettløselig syre), Retinol (vitamin A).
Vi ber vi deg også avstå fra solsenger, badstuer, trening og svømmebasseng i minst 24 timer.

 

Hvordan vil huden min ser etter behandling?
Umiddelbart etter COMCIT TM behandling vil du se ut som om du har moderat solbrenthet og huden din kan føles varm og strammere enn vanlig. Dette vil begynne å avta etter 1 til 2 timer og vil normalt komme seg innenfor samme dag med bare evt lett rødhet neste dag.